Deo kompanije koji je zadužen za isporuku opreme koju proizvodimo odnosno distribuiramo. Širom sveta ugrađujemo svoje klima uređaje kako bi stvorili udobno okruženje za boravak ljudi na objekatu tokom celog dana. Takođe, hlađenjem pomažemo hiljadama kompanija za koje je ono od kritične važnosti, kao što je, na primer, slučaj prehrambene industrije. Ukoliko tražite tehnologiju namenjenu uspešnom poslovanju, mi smo tu da Vas saslušamo. Pomažemo Vam da poboljšate svoje poslovanje, ukazujemo na rešenja koje omogućavaju poboljšanja i ostajemo uz Vas. Sektor raspolaže sa stručnim i kreativnim timom diplomiranih inženjera koji su uvek spremni da svoja znanja podeli i predloži koje je rešenje najbolje za izbor opreme za adekvatan objekat. Naš proizvodni program obuhvata isporuku:

Soko inžinjering je generalni zastupnik i distributer sledećih kompanija:

  • Generalni zastupnik i ovlašćeni servis Johnson Controlsa za teritoriju Srbije, Makedonije, Crne Gore i Albanije. Johnson Controls obuhvata svetske brendove iz oblasti klimatizacije (YORK, HITACHI, TYCO), industrijskog hlađenja (SABROE i FRICK) i automatske regulacije (Johnson Controls)
  • Distributer i ovlašćeni servis Güntnera za teritoriju Srbije, Makedonije, Crne Gore obuhvata svetske brendove iz oblasti klimatizacije i rashladne tehnike (JAEGGI, THERMOWAVE, BASETEC)
  • Distributer i ovlašćeni servis Arnega za teritoriju Srbije
  • Distributer i ovlašćeni servis Carela za teritoriju Srbije
  • Distributer i ovlašćeni servis Produala za teritoriju Srbije.