Soko inžinjering je generalni zastupnik i distributer kompanije Johnson Controls za teritoriju Srbije, Makedonije, Crne Gore i Albanije. Johnson Controls obuhvata svetske brendove iz oblasti klimatizacije (YORK, HITACHI, TYCO), industrijskog hlađenja (SABROE i FRICK) i automatske regulacije (Johnson Controls).

Johnson Controls je kompanija koja pomaže klijentima da razumeju kako da na više načina unaprede poslovanje povećanjem efikasnosti svog objekta. Budući da predstavljamo jedinstven izvor integrisanih proizvoda i usluga za vlasnike svih vrsta objekata (komercijalne, industrijske, stambene) u mogućnosti smo da optimizujemo udobnost, hlađenje i energetsku efikasnost za gotovo svačiji svakodnevni život i posao. Upravo je to suština poslovanja klijenata sa kompanijama Johnson Controls i Soko inžinjering.

Kompanija Johnson Controls širom sveta ugrađuje svoje klima uređaje kako bi stvorila udobno okruženje koje osvežava korisnike objekata tokom celog dana. Takođe, hlađenjem pomažemo hiljadama kompanija za koje je ono od kritične važnosti, kao što je, na primer, slučaj prehrambene industrije. Ukoliko tražite tehnologiju namenjenu uspešnom poslovanju, mi smo tu da Vas saslušamo. Pomažemo Vam da poboljšate svoje poslovanje, ukazujemo na rešenja koje omogućavaju poboljšanja i ostajemo uz Vas.

U mnogim slučajevima, najbolje rešenje će biti integrisana ponuda Johnson Controls/YORK/Sabroe. Naši proizvodi i usluge se lako kombinuju u jednostavno rešenje koje zadovoljava potrebe naših klijenata. Bez obzira na zahteve, mi nudimo izbor i fleksibilnost. Omogućavamo svestrano okruženje, energetska i potpuna rešenja koja stvaraju stvarne i održive ekonomske prednosti i udobnost.

Bez obzira na koji način se susrećete sa našim kompanijama, trudimo se da olakšamo Vaše poslovanje i učinimo Vaš život udobnijim.
Različite industrije i kompanije širom sveta imaju specifične, individualne potrebe za pažljivo kontrolisanom temperaturom u pogonima. Ove potrebe su obično ključni elementi radne pouzdanosti, kvaliteta i vrednosti gotovog proizvoda.

Bez obzira da li vam je potrebno hlađenje hrane, pića ili lekova, hladno skladištenje ili skladištenje prirodnog plina i petrohemijskih proizvoda, Johnson Controls i Soko inžinjering nude proizvode, pakete, usluge i tehničku podršku kako biste mogli da održite proizvodne linije u besprekornom stanju. Johnson Controls je svetski lider u primeni prirodnih rashladnih sredstava, kao što je amonijak, CO2, ugljovodonik i voda.

Nudimo visoko efikasne sisteme za industrijsko hlađenje, zamrzavanje i obradu vazduhom za širok spektar specifičnih industrijskih i proizvodnih procesa. Radimo sa različitim industrijskim segmentima kao što su mlekare, hladnjače, klizališta, klanice, pivare, procesna hlađenja, hlađenje mešanog betona, zamrzavanje tla…
Za sve proizvode i sisteme, naši visoko kvalifikovani i iskusni tehnički i servisni timovi obavljaju održavanje, popravke, zamene i konsultacije.