Proizvodnju smo preselili 2005. god. u novu fabriku od cca 4.000 m² u Krnješevce, nedaleko od Beograda (25km). Raspoloživi prostor za proizvodnju i skladištenje sirovina i gotovih proizvoda, kao i dobra organizacija proizvodnih procesa garantuju efikasnost i poštovanje dogovorenih rokova.

Služba za razvoj proizvoda, sa iskusnim stručnim i kreativnim timom inženjera, nosilac je svih tehničko-konstrukcionih rešenja proizvoda, uz stalna unapređenja i primenu novih saznanja iz oblasti klimatizacije i hlađenja.

Tehnička priprema sa sopstvenim kadrovima (inženjeri i tehničari) glavni je pokretač svih procesa u proizvodnji i garant je, zajedno sa rukovodiocima proizvodnje i službom kontrole, za kvalitet proizvoda i poštovanje rokova isporuke.

Sam proces proizvodnje je organizovan po proizvodnim odeljenjima: limarsko, limarsko-kanali, odeljenje poliuretana, bravarsko-montažersko odeljenje, frigorističko, električarsko i odeljenje mašinske obrade. To su istovremeno i vrste poslova koje su zastupljene pri izradi proizvoda.

Oprema koja se koristi u procesu proizvodnje, uz dobru tehnološku pripremu, garantuje visok tehnološki nivo i preciznost izrade proizvoda. Oprema je vrhunskog kvaliteta, od renomiranih svetskih proizvođača.

Tehnološka opremljenost proizvodne hale prikazana je na fotografijama ispod.